Ripsipidennykset / hinnasto

RIPSIENPIDENNYKSET    

Ripsienpidennyksiä asennetaan omaan luonnon ripseen yksitellen tai viuhkana riippuen haluatko klassiset vai volyymi ripsipidennykset. Ripsipidennyksillä saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Ripsipidennyksillä saadaan luonnollinen tai näyttävän tuuheat sinun toiveidesi ja omien ripsiesi mukaan.

Normaalisti ihmisellä on n. 50-150 ripseä per silmä, joten lopputulos on aina myös yksilöllinen. Oikein asennettuna ja oikein valittuina asiakkaan omat ripset eivät vahingoita omia ripsiä.

Ripsiteknikkosi osaa kertoa sinulle, mikä on ripsillesi sopivin kuitujen pituus ja paksuus niin, etteivät ne vahingoita omia ripsiäsi millään tavalla. Ripsienpidennyksiä asennettaessa huomioidaan silmiesi muoto ja ripsienpidennysten malli suunnitellaan sen mukaan.

Klassiset ripset 100€

Yksi klassinen kuitu asennetaan yhteen luonnolliseen ripseen.

Volyymiripset 120€

Useita ohuempia volyymikuituja asennetaan viuhkassa yhteen luonnolliseen ripseen. Volyymin määrää voi säädellä viuhkan tuuheuden mukaan. Volyymitekniikalla saat joko todella luonnolliset tai näyttävät ripset.

Normaali huolto (75 min) 60€

Huoltoväli 3-4 viikkoa

Iso huolto (90 min) 70€

Huoltoväli 4-5 viikkoa

Iso huolto (120min) 80€

Huoltoväli yli 5 viikkoa

Pikafiksaus (30 min) 30€

Kolon täyttö.

 

Megavolyymiripset 145€

Megavolyymihuolto (2h) 85€

Megavolyymihuoltoa ei suositella tehtäväksi useita kertoja peräkkäin, sillä uniikin kiinnitystekniikan vuoksi ripsien poisto on välillä paikallaan. Jatkuvasti käytettynä ovat liian iso rasite omalle ripselle, joten suosittelemme välillä käyttämään perinteisiä volyymiripsiä.

MegaMix ripsipidennykset 130€

MegaMix ripsipidennyksissä sekoitetaan volyymi ja megavolyymi tekniikkaa. Näin ripsistä tulee tuuheammat kuin volyymi ripsistä mutta ei kuitenkaan niin tuuheat kuin megavolyymit ovat.

MegaMix huolto 75min 70€

Huoltoväli 3-4 viikkoa

MegaMix huolto 90min 80€

Huoltoväli 4-5 viikkoa

Ripsien poisto (30 min) 20€

 

Konsultaatio aina ilmainen.

Peruutukset tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa, tai veloitamme 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme koko palvelun hinnan. Maksamattomat laskus laitamme suoraan perintään. Varattuasi ajan sitoudut ehtoihin. 

Advertisement