Seksuaalineuvonta – Monen Monta

Seksuaalisuus on osa kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia. Se muuttuu ja muotoutuu läpi ihmiselämän jo pelkästään kehossa tapahtuvien muutosten myötä, mutta myös elämän itsensä tuomien muutosten kautta. Meitä on monen monta ja niin on myös tapoja tuntea, kokea ja ilmaista itseämme sekä seksuaalisuuttamme.

Seksuaalineuvonnassa voidaan käydä läpi erilaisia asioita seksuaalisuuteen liittyen, kuten esimerkiksi seksuaalisuutta ja sen ilmenemistä, minäkuvaa, seksiä, parisuhdetta, perhettä sekä seksuaalisuuteen liittyviä ongelmia, kuten haluttomuutta, erektiohäiriöitä ja kiputiloja. Kartta on laaja ja jokaisella meistä omanlaisensa. Onko sinulla jotain mielen päällä? Olisiko sinulla tai kumppanillasi tarvetta keskustelulle?

Tervetuloa seksuaalineuvojan vastaanotolle, matalalla kynnyksellä, rohkeasti!

Neuvonnassa käytämme yleensä 1-5 vastaanottokertaa. Otan vastaan sekä yksilöitä, että pareja. Vastaanotolle voit tulla ilman lähetettä. 

Yksilökäynti 45min 50€

Parikäynti 75min 75€

Tulen myös mielelläni puhumaan esim. teemailtoihin – ota yhteyttä, niin katsotaan asiaa tarkemmin yhdessä!

Ajan voit varata joko sähköpostilla tai tekstiviestitse: katri.neuvonta@gmail.com tai 044 244 2659. Vastaan yhteydenottoon noin vuorokaudessa.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _. __. _ _ _ _ _

Katri

sairaanhoitaja, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)

“Olen aina halunnut auttaa ihmisiä, kuunnella ja olla läsnä. Työskentelen yrittäjyyden ohella sairaanhoitajana urologialla ja taustaa löytyy myös muilta erikoisaloilta hoitajan näkökulmasta. Sairaanhoitajana pääsen toteuttamaan itseäni monella tavalla, mutta kaipasin enemmän annettavaa ja löysinkin sitten itseni keväällä 2019 uuden ääreltä seksuaalineuvojaopinnoista. Jo opintojen aikana oli selvää, että tässä on se juttu. Ja tässä sitä nyt ollaan – toteuttamassa omaa, oman näköisesti monipuolisessa tiimissä!

Oma alani on jatkuvasti uutta tietoa ja taitoa tuottava, enkä malta olla oppimatta lisää. Tulevaisuudessa suuntana ovat seksuaaliterapeutin opinnot.”

Advertisement